Keresés (másolat)

Fejléc szöveg

 

Mikrobiológiával
Földünk és az emberek
egészségéért és
szépségéért

webshop-vendegkönyv-hirlevel (másolat)

webshop

webshop-vendegkönyv-hirlevel (másolat) (másolat)

vendegkonyv

webshop-vendegkönyv-hirlevel (másolat) (másolat) (másolat)

hirlevel

webshop-vendegkönyv-hirlevel (másolat) (másolat) (másolat) (másolat)

em az emberert

Egészség

egeszseg

Tisztítószerek

tisztitoszerek

Emóció

emocio

Manju

manju

Natúrkozmetikumok

naturkozmetikumok

Kerámia

keramia

Facebook Module

Video

Aktuális hírek

Beköszöntött a nyár…

A nyárra való készülődés elengedhetetlen része a méregtelenítés, hiszen az emésztőrendszer tisztítása nélkül nem lehet eredményesen fogyni sem. Ha a belek megtisztulnak, nemcsak súlyveszteség érhető el, hanem egészség is. Ebben a folyamatban segít az antioxidánsokat is tartalmazó élőflórás étrendkiegészítő ital, az Emóció7.84..

Fontos tudnivalók

Október havi nyereményjátékunk

Szeptember havi nyertesünk: Huszár Zsuzsanna! Gratulálunk!

Beköszöntött a nyár

Beköszöntött a nyár…

A nyárra való készülődés elengedhetetlen része a méregtelenítés, hiszen az emésztőrendszer tisztítása nélkül nem lehet eredményesen fogyni sem. Ha a belek megtisztulnak, nemcsak súlyveszteség érhető el, hanem egészség is. Ebben a folyamatban segít az antioxidánsokat is tartalmazó élőflórás étrendkiegészítő ital, az Emóció7.84. Az Emóció fogyasztása mellett is elengedhetetlenül fontos a megfelelő és változatos táplálkozás, sok zöldség és gyümölcs fogyasztása mellett a sport, a jó keringés érdekében. Ha gyomrunk jól érzi magát, közérzetünk is jó.

Sokan összerezzennek, ha meghallják a baktérium szót. Megszoktuk, hogy minden baktérium káros, es anélkül, hogy megvizsgálnánk a működésünkben betöltött kiemelt szerepüket, hajlamosak vagyunk hadjáratot indítani ellenük. 

Bélrendszerünkben több százféle jótékony hatású faj él, ezek a mikroorganizmusok alkotják a bélflóránkat. Jelentős szerepet játszanak az emésztésben, valamint a betegségeket okozó sokféle kórokozó terjeszkedésének megállításában. Ha az emésztő rendszerben zavar van, akkor a salakanyagok nem tudnak távozni a szervezetből. A vékonybél nem képes felszívni a tápanyagot és aminosavakat, lelassul a keringés és nehezebben megy végbe a fogyás. A vékonybél egészsége nagyon fontos, ha nem jól működik, sok betegség forrása lehet. Mindezeken felül fontos a megfelelő minőségű és mennyiségű alvás a szervezet regenerációja és a tápanyagok beépülése érdekében.

Bőrápolás

A forró hónapokban bőrünk és hajunk ápolására is nagyobb figyelmet kell fordítanunk, hiszen az erős napsugárzásnak, UV-sugárzásnak, párás levegőnek és más külső hatásoknak van kitéve külső védelmi rendszerünk. Mivel bőrünk képezi az elsődleges „védvonalat” környezetünk káros hatásaival szemben, ezért a szép és egészséges bőr nem csupán esztétikai szempont.

Bármilyen legyen is a bőrtípusunk, fontos, hogy kerüljük a mesterséges anyagokat. Lehetőleg ökológiai forrásból származó, illetve adalékanyagtól, kőolajszármazékoktól, tartósítószerektől, illat- és színezőanyagtól mentes termékeket válasszunk. A bioemsan, effektív mikroorganizmusokat tartalmazó termékek mindezeken felül még génmódosított összetevőket sem tartalmaznak, és nem tesztelik állatokon.


Védekezés a káros napsugarak ellen

Nyáron elsősorban a fényvédelemé a főszerep. A bioemsan nyári ápoló krémje  természetes UV–védelmet biztosít, miközben ápolja a bőrt. Tartós napozáshoz használjunk bőrvédő napkrémet! A fényvédő krémek használatában azonban nem merülhet ki a nyári arcápolás. A télen alulműködő bőrt aktiválni kell, vissza kell juttatni az elvesztett ásványi anyagokat és nyomelemeket.

Arcradír

Ahhoz, hogy egységes legyen a bőrfelszín és visszanyerje üde állapotát, először hámlasztani kell. Hatékony és kíméletes megoldás lehet erre a célra a bioemsan zöldteás, vagy a fahéj-kókusz-vanília arcradírja. Ez az állapot a szép és egyenletes barnulást segíti elő. Ha viszont sérült vagy gyulladt a bőrfelszín, könnyen hiperpigmentálódhat.

Az arcradírok használatával kíméletesen eltávolíthatjuk az elhalt hámsejteket. Ezáltal bőrünk megújul, segítségével a ráncok mélysége csökkenthető. Az arcradírozást követően végzett hidratálás és arcpakolások alkalmazása során könnyebben szívódnak fel arcbőrünkbe a tápanyagok, vitaminok.

A hidratáló, ránctalanító hatóanyagok csak tiszta bőrön keresztül tudnak felszívódni és a legmélyebb rétegekbe is behatolni. A regenerálás első lépése tehát a mindennapos, alapos bőrtisztítás, amit végezhetünk langyos folyóvízzel és kímélő sminklemosóval is.

Hidratálás

A hidratálás nemcsak külsőleg fontos, szervezetünket belülről is kell hidratálni, főként nyáron, amikor a fokozott verejtékezéssel több vizet veszítünk. Ezt jó minőségű, szénsav- és cukormentes folyadékkal, lehetőleg vízzel pótoljuk. Fogyasztásra szánt vizünket a Manju EM kerámiák megtisztítják és energizálják, akár otthon vagy útközben fogyasztjuk. Ha úton vagyunk, mindig legyen nálunk legalább fél liter tiszta víz az elvesztett folyadék pótlására. Ne felejtkezzünk meg a melegben a gyerekek, idősek vízellátásáról sem, valamint házi kedvenceinkről, a kutyák és macskákról sem.

Az ajkakat borító bőr ugyanolyan bőrfelület, mint a testünk többi részét fedő, csak sokkal vékonyabb és érzékenyebb. Ápolását tekintve ugyanúgy igényli a tisztítást, a hidratálást és a radírozást is. A bioemsan ajakbalzsam megóvja az ajkakat a kiszáradástól és az égető érzéstől (hőségben vagy hidegben), kiváló alapot nyújt ajakrúzsokhoz. Emellett herpesz megelőző hatásáról is többen beszámoltak már.

Szájápolás

A száj és fogak ápolásáról sem szabad megfelejtkezni, hiszen a napbarnított bőrnél már csak a hófehér fogakat elővillantó mosoly lehet vonzóbb. Nyáron kiemelt figyelmet kell fordítanunk fogaink ápolására: a bor, sör és különféle likőrök mind cukrot tartalmaznak, amely gyengíti a zománcot és károsítja az íny egészségét. A vörösbor gyakori fogyasztás mellett elszínezi a fogakat. A szénsavas üdítőknél a magas cukor- és savtartalom kombinációja idővel rombolja a fogzománcot, rendkívül érzékennyé téve a fogakat. Emiatt okozhatnak szuvasodást. Ha megfelelő szájápolás követi az italozást, akkor természetesen elkerülhetjük a későbbi panaszokat. Fontos, hogy a szénsavas üdítők után várjunk 1 órát a fogmosással. A bioemsan fluoridmentes, lúgos kémhatású, illetve homeopátiával összeegyeztethető természetes fogkrémjei csodát tesznek a vérző, érzékeny ínnyel, emellett kíméletesen fehérítenek. Több felhasználó a fogkő hatékony eltávolításáról és megelőző hatásáról számolt be.


Kikapcsolódás

Nyáron hosszabbak a nappalok, több időt töltünk a szabadban. Az idő is kellemes, meleg, ami szintén jó hatással a közérzetünkre, szinte ragyogunk a napsütésben. Ahhoz, hogy nyáron is megőrizzük fittségünket, az is fontos, hogy elegendő időt fordítsunk rendszeres testmozgásra, és ellazulásra, pihenésre is.

Fontos az aktív kikapcsolódás is, ha tehetjük - és az időjárás engedi - szabadidőnkben menjünk ki a természetbe kirándulni, vagy csak sétálni egyet valamely kevésbé forgalmas helyen található tisztább levegőjű parkba. A testmozgás nem csak testünknek tesz jót, de a szép környezet a lelkünkre is jó hatással van, és a mindennapi stressz után felüdülést hoz számunkra. Szánjunk időt lelkünk harmonizálásra is, hiszen a lélek egészsége összhangban áll testünkkel, egymástól elválaszthatatlanok. Törekedjünk erre az egyensúlyra, hiszen pozitív kisugárzásunk a legfőbb vonzerőnk. 

 

Küldetésünk - ÉLETET AZ ÉLETBE

Küldetésünk - ÉLETET AZ ÉLETBE

Küldetésünknek érezzük az emberi társadalom és a természet között felborult egyensúly visszaállításának támogatását.Célunk elősegíteni azokat a természetes folyamatokat, amelyek valamennyi élő szervezet számára egy minőségibb, egészségesebb élet felé mutatnak.Hisszük, hogy az EM technológia, az effektív mikroorganizmusok használata az ehhez vezető utat képviseli. Ezen meggyőződésünket számos hazai és külföldi kísérlet, tapasztalat támasztja alá.

"ÉLETET AZ ÉLETBE "
A Föld a tágabb értelemben vett lakóhelyünk.

EM az emberért - Emóció

  emocio 784