Keresés (másolat)

Fejléc szöveg

 

Mikrobiológiával
Földünk és az emberek
egészségéért és
szépségéért

webshop-vendegkönyv-hirlevel (másolat)

webshop

webshop-vendegkönyv-hirlevel (másolat) (másolat)

vendegkonyv

webshop-vendegkönyv-hirlevel (másolat) (másolat) (másolat)

hirlevel

webshop-vendegkönyv-hirlevel (másolat) (másolat) (másolat) (másolat)

em az emberert

Egészség

egeszseg

Tisztítószerek

tisztitoszerek

Emóció

emocio

Manju

manju

Natúrkozmetikumok

naturkozmetikumok

Kerámia

keramia

Facebook Module

Video

Aktuális hírek

Beköszöntött a nyár…

A nyárra való készülődés elengedhetetlen része a méregtelenítés, hiszen az emésztőrendszer tisztítása nélkül nem lehet eredményesen fogyni sem. Ha a belek megtisztulnak, nemcsak súlyveszteség érhető el, hanem egészség is. Ebben a folyamatban segít az antioxidánsokat is tartalmazó élőflórás étrendkiegészítő ital, az Emóció7.84..

Fontos tudnivalók

Október havi nyereményjátékunk

Szeptember havi nyertesünk: Huszár Zsuzsanna! Gratulálunk!

Mi az EM?

Egy rendszer, azaz rend szer. A józan megfigyelés tudományos szempontok szerinti elemzése hozta létre Japánban. A túlnépesedett országban a rizs évről évre önmaga utáni termesztése (monokultúra) során figyelték meg az ottani termelők, hogy az évek során nemcsak a termés mennyisége csökkent, de minősége is egyre romlott. Ennek javítására használták talajoltóként az erdőkből a rizsföldekre szórt természetesen komposztálódott termékeny humuszréteget. Innen indult el a japán egyetemeken keresztül most már tudományosan előkészített útján a hatékony mikroorganizmusok (EM) útja az Ember és a Természet közös szolgálatára.

 

Küldetésünk - ÉLETET AZ ÉLETBE

Küldetésünk - ÉLETET AZ ÉLETBE

Küldetésünknek érezzük az emberi társadalom és a természet között felborult egyensúly visszaállításának támogatását.Célunk elősegíteni azokat a természetes folyamatokat, amelyek valamennyi élő szervezet számára egy minőségibb, egészségesebb élet felé mutatnak.Hisszük, hogy az EM technológia, az effektív mikroorganizmusok használata az ehhez vezető utat képviseli. Ezen meggyőződésünket számos hazai és külföldi kísérlet, tapasztalat támasztja alá.

"ÉLETET AZ ÉLETBE "
A Föld a tágabb értelemben vett lakóhelyünk.

EM az emberért - Emóció

  emocio 784