Keresés (másolat)

Fejléc szöveg

 

Mikrobiológiával
Földünk és az emberek
egészségéért és
szépségéért

webshop-vendegkönyv-hirlevel (másolat)

webshop

webshop-vendegkönyv-hirlevel (másolat) (másolat)

vendegkonyv

webshop-vendegkönyv-hirlevel (másolat) (másolat) (másolat)

hirlevel

webshop-vendegkönyv-hirlevel (másolat) (másolat) (másolat) (másolat)

em az emberert

EM Kerámiák a háztartásban

 

A víz

A víz minden élet alapja. A növények, állatok, emberek élete és egészsége a víztől függ. Az emberi test 70-80 %-a, a növények és egyes alsóbbrendű állatok több mint 80-90 % -a víz.

 A természetben a víz folyamatos körforgással, a földkérgen és az atmoszférán keresztül megújítja magát. A sokszoros körforgás természetes módon tisztítja meg a vizet, az optimális anyagcsere folyamatokhoz pedig az élőlényekre is szükség van. A természetbe való emberi beavatkozás gyakran megváltoztatja a víz ideális összetételét. A környezetszennyezés megzavarja a víz kristályszerkezetének felépítését, ezáltal a víz aktivitását is.

Az EM kerámia egy lehetőséget kínál, a víz regenerálására, energetizálására.

A egyedülálló vízmolekulák polaritásukból adódóan, gyenge kötésekkel molekula halommá állnak össze, amelyeket klasztereknek nevezzük. Minél kisebb a víz-klaszter, annál könnyebb a táp-, és egyéb ásványi anyagok behatolása a sejtekbe és a káros anyagok eltávolítása.

Az EM kerámia előidézi a klaszterek méretének csökkenését, s ezáltal energetizálja  a vizet.

A víz nem csak az anyagi összetevők szállítója, hanem az elektromos információké vagyos rezgéseké is. A vízmolekulák elraktározzák az energetizáló besugárzás minden fajta rezgését. A vízben valaha is feloldódott vagy csak előfordult anyagok energetikai ujjlenyomata nagyon hosszú ideig megőrződhet, még akkor is, ha az anyag már rég eltávozott a vízből. Az élőlények anyagcseréjében az anyagok mellett ezeknek az információhordozó elemeknek még nagyobb jelentőségük van.

Az EM kerámia kódolja és átadja a rezgéseiből származó információkat a víz szerkezetébe, mely az emberi szervezetbe kerülve elősegíti annak normális, kiegyensúlyozott anyagcseréjét.

Az EM kerámia egy különleges alapanyagból, a Kibushi-ból (egy különösen finom japán agyagfajta) készül. Ez az anyag őskori mikroorganizmusok lenyomatait tartalmazza, olyan szerves anyagokat és enzimeket, amelyek több, mint 1 millió évesek. A Kibushi Manju-val történő fermentálás után 800-1200°C-on légmentesen kerül kiégetésre. A fermentáció által az anyag ásványi anyagainak kristályos szerkezete megőrzi a tipikus energetizáló ujjlenyomatait ezeknek az összetevőknek.

Az EM kerámia a hatását közvetlenül a víz feljavításában mutatja. Minél több EM kerámiát adunk a vízhez, annál gyorsabban lezajlik az energetizáló folyamat. Hosszabb használatnál a hatás megerősödik. A jó víz életelixír, és ehhez az EM értékes hatásával járul hozzá.

A kerámia által leadott elektromágneses sugárzás emeli a víz rezgés szintjét. Emellett a nagyobb klasztereket kisebbekre bontja. A víz, felületi feszültségét csökkenti és ezzel a víz oldó- és kötőképessége erősödik. Ezáltal az üledék és a szennyeződés könnyebben feloldódik és a feloldott anyagok könnyebben transzportálódnak, illetve lebegnek szabadon. Az EM kerámiával kezelt víz könnyebben keresztülhatol a sejthártyán. Azonkívül az elekromágneses sugárzás hozzáadódik a hosszúhullámú infravörös sugárzáshoz, ami az élő anyag mélyszöveti hatékonyságot rendkívüli módon javítja.

A kerámia égetése során rögzült összetevők és mikroorganizmusok tipikus rezgései a kerámiából kisugárzásra kerülnek, és a vízben elterjednek. Egy probiotikus (életfolyamatokat segítő) rezonanciamezőt képeznek, a kóros csíráknak, degeneratív típusoknak pedig nem nyújtanak kedvező  környezetet, mivel ezeknek más rezgésspektrumuk van. Így már érthető, hogy az EM kerámiával kezelt víz miért ellenállóbb a kórokozókkal szemben.