Keresés (másolat)

Fejléc szöveg

 

Mikrobiológiával
Földünk és az emberek
egészségéért és
szépségéért

webshop-vendegkönyv-hirlevel (másolat)

webshop

webshop-vendegkönyv-hirlevel (másolat) (másolat)

vendegkonyv

webshop-vendegkönyv-hirlevel (másolat) (másolat) (másolat)

hirlevel

webshop-vendegkönyv-hirlevel (másolat) (másolat) (másolat) (másolat)

em az emberert

Egészségünk megőrzése

Ahhoz, hogy megőrizzük egészségünket fontos, hogy elegendő időt fordítsunk rendszeres testmozgásra, ellazulásra, pihenésre is. Fontos az aktív kikapcsolódás és ha tehetjük -és az időjárás engedi- szabadidőnkben menjünk ki a természetbe kirándulni vagy csak sétálni egyet valamely kevésbé forgalmas helyen található, tisztább levegőjű parkba. A testmozgás nem csak testünknek tesz jót, de a szép környezet a lelkünkre is jó hatással van és a mindennapi stressz után felüdülést hoz számunkra.

Egészségünk megőrzésében igen fontos szerepet játszik a szervezetünk számára nélkülözhetetlen vitaminok pótlása is, amit a szezonális gyümölcsök fogyasztásával pótolhatunk leg természetesebb módon.

Ma már bizonyított tény, hogy immunrendszerünk állapotát leginkább az emésztőszervrendszerünkben található mikroflóra állapota határozza meg.

Emóció 7.84 fantázianevű étrendkiegészítő termékünk hasznos tejsavbaktériumokat tartalmaz melyek az egészséges bélflóra helyreállításával és fenntartásával illetve pirosgyümölcs héj kivonat tartalmával lehet segítségünkre egészségünk megőrzésében.