Keresés (másolat)

Fejléc szöveg

 

Mikrobiológiával
Földünk és az emberek
egészségéért és
szépségéért

webshop-vendegkönyv-hirlevel (másolat)

webshop

webshop-vendegkönyv-hirlevel (másolat) (másolat)

vendegkonyv

webshop-vendegkönyv-hirlevel (másolat) (másolat) (másolat)

hirlevel

webshop-vendegkönyv-hirlevel (másolat) (másolat) (másolat) (másolat)

em az emberert

Referencia

EMÓCIÓ

„50 év feletti férfi vagyok. Az elmúlt években komoly gyomorsav problémákkal küzdöttem. Ennek köszönhetően refluxom is kialakult. 1 hónappal ezelőtt kezdtem el fogyasztani az EMÓCIÓ 7.84 et. Nagyon szkeptikusan ittam meg az első kupicát. Hogy pontosan miért is?
Mivel baktériumokat tartalmaz és eleve az emberek többsége, ha ezt a szót meghallja, hogy baktérium egyből rossz gondolatok futnak át az agyán. Végül csak elkezdtem inni napi szinten. Rendszeres fogyasztása mellett az ötödik napot követően elkezdtem érezni, hogy valami igen csak rendeződik odabent.     
2 héttel később elhagyhattam a savlekötőm szedését és azóta csak az EMÓCIÓ 7.84-et fogyasztom! 2 hónapja panaszmentes vagyok!

Ezen tapasztalatok mellett sokkal energikusnak érzem magam, immunrendszerem is erősödött, mivel az ősz és most a tél első hónapjában sem kaptam el semmiféle betegséget.”

Benedek Imre,Pécs

"Párom rendszeresen felfázásos megbetegedésekben szenvedett, melyet állandó jellegű vesefájdalom is kísért. Már akár 20 perc hidegben való tartózkodás után is előjött a probléma. Minden alkalommal többféle gyógyszert, köztük erős antibiotikumokat kellett szednie, de mégis mindig időről időre megismétlődtek a tünetek.
Ekkor hallottunk az Emócióról és kapott egy üveggel kipróbálásra. Elmondhatom, hogy azóta teljesen megszűnt a fenti probléma, semmilyen megfázásos betegség nem fordult elő azóta sem nála, a veséje is rendbe jött már 1 üveg elfogyasztása után, pedig azóta több olyan programon is részt vettünk ahol hidegben kellett hosszabb ideig a szabadban tartózkodnia.
Mivel mikrobiológusként dolgozom, ezért pontosan tisztában vagyok az effektív mikroorganizmusok szervezetre gyakorolt jótékony hatásaival, illetve a természetes gyógymódokban hiszek és az Emóció sem tartalmaz semmilyen mesterséges anyagot, így bátran javaslom mindenkinek kipróbálásra!"

Benjamin, Budapest

 

"2012-ben, második várandósságom elején kerültem kapcsolatba az Emóció 7,84 nevű termékkel: alapvetően emésztési panaszaim miatt kezdtem el fogyasztani, egy kedves ismerősöm ajánlására, mivel az első terhességem alatt, a vashiányra folyamatosan szedett vaspótló készítmények az anyagcserém lassulását és folyamatos székrekedést okoztak.

A készítmény szedésével az emésztési panaszok enyhültek, az anyagcsere felgyorsult, a székrekedés megszűnt, ráadásul a korábban diagnosztizált refluxhoz kapcsolódó gyomorégés is mérséklődött.
A vaspótló készítmények, valamint a terhességi vitaminkészítmények szedését teljesen elhagytam, ennek ellenére a terhességgel kapcsolatos vizsgálatokon előfordult, hogy jobb eredményeket produkált a szervezetem, mint az első terhességemnél.
A szoptatás és a visszaalakulás során is jól karban tartott ez a készítmény, kiegészítő vaskészítményre abban az időszakban sem volt szükségem."

Judit

 

„78 éves nő vagyok. Az elmúlt években komoly gyomorsav problémákkal és székrekedéssel küzdöttem. 2 hónappal ezelőtt, karácsonykor kaptam egy üveg EMÓCIÓ 7.84 et.
Bízva az unokámban, el is kezdtem fogyasztani.
Az első héten tapasztaltam, hogy tényleg jó hatással van a szervezetemre, hiszen rendszeressé vált a székletem. Most, hogy a második üveget fogyasztom, elmondhatom, hogy tényleg megszüntette a gyomorsavamat is! A savlekötőmet fokozatosan le is raktam!

Amit még szeretnék megosztani: igazából nem tudom, hogy az EMÓCIÓ 7.84-nek köszönhetem-e, de kisebb az étvágyam és 3-4 kg-ot sikeresen leadtam a súlyfeleslegemből. Számomra ez nagyon sokat jelent! Véleményem szerint immunrendszerem is erősödött, mivel az elmúlt években a téli hónapokban mindig volt kisebb megfázásom, náthám. Lekopogom, de idén még nem jelentkezett semmiféle hasonló nyavalyám.”

Sziebert Jánosné,Szajk

 

„A táplálkozásom és a munkámból adódó stressz miatt rendszeres gyomorfájási problémáim voltak, melyek idővel tovább fokozódtak. A komoly fájdalmak után már refluxszerű tüneteket is észleltem, ezért orvoshoz fordultam. A gyomorsav folyamatosan irritálta a nyelőcsövemet, ami már az étkezésekkor is gondot jelentett. Elkezdtem a gyógyszeres kezeléseket, de csak mérsékelte a problémámat. Ekkor hallottam az egyik ismerősömtől az Emócióról, nagyon jó tapasztalatokról számolt be. Ő már régóta rendszeresen fogyasztja cukorbetegsége, illetve különböző allergia miatt. Néhány hónapja kezdtem el inni az Emóciót reggel és este kb. 30-30 ml. Már néhány nap után éreztem a pozitív változásokat. Nem égett a gyomrom és a nyelőcsövem. Kezdetben csak mérséklődtek, majd teljesen el is múltak a gyomorfájások.

Még egy pozitív hatását észrevettem, ritkábban betegszem meg amióta iszom, és a betegség lefolyása is sokkal gyorsabb és enyhébb. Ha beteg vagyok, akkor megnövelem az Emóció mennyiséget.

Nagyon jól méregteleníti a szervezetet, kevésbé vagyok fáradékony, jelentősen nőtt a teherbírásom.”

Kovács Sándor

 

Daganat kiegészítő kezelésére, a gyomrában lévő tályog kezelésére, illetve immunrendszere erősítésére használta. Több hónapnyi folyamatos használat után a gyomorban lévő tályog teljesen eltűnt. A daganat megszüntetésére alkalmazott orvosi kezelés mellékhatásait jelentősen csökkentette. Újabb kontroll vizsgálat már nem mutatott ki daganatot.

Mióta immunerősítésre használja az Emóciót, azóta egyáltalán nem jelentkezett nála influenzás megbetegedés.”

Kormos Józsefné,Tata

 

„Súlyos sebek hihetetlenül gyors javulása, gyógyulása belső használattól. Súlyosan leromlott állapotú, inoperabilis vastag-végbél-daganatos, 66 éves nőbeteget a hasfalon 25x8 cm széles hasfali sebe miatt nem lehetett kezelni. Súlyos cukorbeteg volt, 20 körüli VC-értékkel. Állandó hasmenéssel küzdött. A beteg, mióta az Emóciót fogyasztja, kivirágzott, elmúltak a hasmenései, nincs a lakáshoz kötve, a VC-értékei 5-7 közöttiek, hasfalsebe rövid időn belül 5x4 cm-re zsugorodott. Kemoterápiás kezelésre alkalmassá vált.
4-5 hónap kifejezetten javuló állapot után a nyári hónapokban rosszabbodás jelentkezett. Nem vállalta sem sebész, sem sugárterapeuta, nagy fájdalmai voltak, vérző recidiv daganat jelentkezett kívül a farpofákon, ami miatt ülni sem tudott. Hasmenései ismét jelentkeztek. Csak kérdésre árulta el, hogy elfogyott az Emóció és nem tudott venni. Kapott egy üveggel, azóta megszűnt a hasmenése, ismét kezelhetővé vált. Mono-kemoterápiában Irinothecan-t kap, emellett issza az Emóciót. A daganat a végbél körül teljesen felszívódott, fájdalmai megszűntek, hangulata stabilizálódott, életminősége kifejezetten javult."

Dr. Osváth Márta

"Család hölgy tagjainak a napi anyagcseréjét segítette elő az Emóció már pár nap után, illetve a 3,5 éves kislányom tenyerén korábban tapasztalt ekcémás jellegű tünetek szűntek meg 2-3 hónap után. Érdekes jelenség még a családunkban, hogy a vacsora utáni Emóció fogyasztás alkalmából szinte közelharc folyik a 1,5 éves fiam (3-5ml) és a 3,5 éves lányom (10ml) között, hogy ki fogyaszthasson elsőként az Emóció mérőpohárból, hígítás nélkül. Kedvező tapasztalatok láttán az egyik hölgy szomszédunknak is javasoltunk az Emóció fogyasztását és kipróbálásra adtunk neki egy üveggel, anyagcseréjének felgyorsításának orvoslására. Előfordulhat, hogy véletlen egybeesés, de mióta fogyasztja a családom az Emóciót (4 hónapja), azóta nem volt megbetegedés a családunkban, pedig a nagyobbik gyermekem óvodás, és a kisebbik is sokat jár közösségbe."

Mészáros István, Dunaújváros

 

MANJU

DAGANATKEZELÉS, IMMUNERŐSÍTÉS

„Hét éves kislányom, Lilla sajnos rosszindulatú daganattal kell, hogy megküzdjön. Betegségének konkrét típusa rhabdomyosarcoma, ami egy lágyrész daganat. Jobb lábszárának belső oldalán, a lábszárcsont és a szárkapocs csont között keletkezett. Sajnos a műtéti eltávolítás nem lehetséges. Már hét hónapja áll kemoterápiás kezelés alatt, szeptember és október havában pedig 25 alkalomból álló sugárkezelést kapott. Naponta 2-szer 10 ml-t itatok meg a szerből kislányommal. Ő erős fenntartásokkal kezel minden kipróbálásra szánt új gyógyhatású készítményt, mivel a legtöbb émelyítően rossz ízű. Az első pozitívum ez volt: az EM-X (Manju) semleges ízű és illatú. Körülbelül egy hónapja használjuk a készítményt. A legfontosabb a fehérvérsejtek száma, ami kritikus mértékben le szokott csökkenni a kemoterápiás ciklust követően. A fehérvérsejtek termelését végző csontvelőt ugyanis károsítja a kemoterápiás kezelés. Lilla sejtszáma az utolsó előtti kemo után leesett a kritikus 1000-re, ami a normálisnak mintegy egyötöde. Az orvos az injekciókúra elkezdését írta elő. Három napig otthon injekcióztam a gyereket, közben kapta már a Manju-t is. A negyedik napon ugyanaz az orvos az injekciókúra azonnali leállítására utasított riadtan, mivel a kontroll vizsgálaton kiderült, hogy a fehérvérsejtszám felugrott 24000-re! Máskor semmi hasonlót nem tapasztaltunk, a sejtszám öt nap alatt szokott lassan 3000-re, esetleg 5000-re felkapaszkodni. Feltételezésem szerint a csontvelő tehát vagy kevésbé károsodott, vagy sokkal hamarabb regenerálódott, mint máskor. A másik eltérés a szokásoshoz képest, hogy az utolsó kemoterápiás kezelés öt nap helyett csak négy napig tartott. Kislányom általános állapota ugyanis olyan jónak bizonyult, hogy egy nappal korábban hazaküldték.

Köszönjük az eddigieket is:Hanzl Lilla és Hanzl József, Gödöllő

 

EM KERÁMIA

„Egy kancsóban mindennap tiszta vizet csinálok a kerámia gyűrűvel, ami szagtalanná és kellemesebbé tette a csapvizet, csak ebből készítem a teát, kávét, leveseket, ezzel főzök. Virágokat is gyakran locsolom ezzel a vízzel.

Ezen kívül kerámia nyakláncot hordok kb. egy hónapja, leginkább azt vettem észre, hogy felszakítja a lerakódásokat, gyakran van felszakadó köpet, pedig nem dohányzom, mégis tisztulást érzek.”

Katona József

 

BIOEMSAN

„Balzsam: arckrémként használom, nagyon húzódott és száraz volt a bőröm, de a Bioemsan balzsam használatával teljesen megpuhult és kisimult az arcbőröm. Éjszakai krémnek is ezt használom.

Hidratáló: egész napos hidratáltságot biztosít arcbőrömnek.

Szappan: a só-szappant is az arcom tisztítására használom, az egyetlen szappan, ami nem szárítja ki a bőröm.

Nagyon elégedett vagyok minden eddig használt Bioemsan kozmetikummal.”

Godzsák Jánosné

 

„Fogkrém: gyermekeim is nagyon elégedettek a fogkrémmel, az egész család ezt használja.

Manju: fiamnak Hephatitis C vírusa volt és egy másik gyógyszer mellett a nyárra teljesen tünetmentes lett az állapota. Háziorvosom édesapjának rákos daganata van, amióta a Manju-et használja az állapota nem romlott tovább,szinten tart.

EM: szomszédunk fiának gyomorbántalmai voltak, az Effektív mikroorganizmusok használatával ezek teljesen megszűntek.”

Besenyő Imréné

 

„Fogkrém: foghúzás után a seb nem vérzett, nagyon gyorsan begyógyult, fogínygyulladásom is lokalizálódott.”

Orosz Katalin

 

„A balzsamkrém pikkelysömör esetén a gyulladást lokalizálta.”

Dr. Zágoni Tamás

 

„A száraz bőrt, ekcémás kiütéseket a balzsamkrém teljesen rendbe hozta.”

Mészáros Tamás

 

"A Bioemsan Balzsamkrémtől a bőröm felülete sima és tapintása puha lett, az apró ráncok, különösen a szemkörnyékén pedig kisimultak. Ezt használom nappali és éjszakai krémként is."

Vásárló

"Gyerekkoromban olyan országokban éltem, ahol nagyon száraz és forró a levegő, és valószínűleg ennek is köszönhetően az arcbőröm lyukacsos vagyis nagyon tág pórusú volt. Ezenkívül vegyes arcbőrrel rendelkezem, azaz a felülete száraz és vízhiányos, de alatta lévő réteg viszont zsíros.
Pár éve találtam rá a Bioemsan Hidratáló krémre, amit elsősorban a kombinált típusú bőrre ajánlottak. Nappali és éjszakai krémnek is ezt használom, a benne található gyógynövények (levendula, citromfű, gyermekláncfű, kamilla, édesgyökér, zsurló) hozzájárulnak a bőr regenerálódásához és késleltetik az öregedést.
Rendszeres használatával az arcbőröm teljesen rendbe jött, a felszíne egyenletesen sima lett, a pórusok teljesen összehúzódtak, ezért semmilyen más krémet nem kenek már rá, csak ezt és másoknak is szívesen ajánlom."

Pásti Andrea

"Évek óta használom a Bioemsan rozmaring sampont, nagyon megszerettem. Normál és zsíros hajra illetve korpásodásra ajánlották elsősorban. Korpás ugyan nem volt a fejbőröm, de mégis rövid időn belül tapasztaltam pozitív változást. A fejbőröm azóta sokkal egészségesebb lett, sőt azt vettem észre, hogy hajmosás közben mikor a hab az arcbőrömre kerül, azt sem szárítja ki, hanem kifejezetten jót tesz neki. A hajszálaim megerősödtek, a hajam fényessé vált, melyet nem csak én, hanem ismerőseim is észrevettek.
A másik kedvenc Bioemsan termékem a fogkrém, mellyel szintén pár éve találkoztam először és azóta is kitartok mellette a fogaim egészsége érdekében. Kellemes, enyhe ízt hagy a szájban, a fogaimat, fogínyemet, sokkal tisztábbnak érzem tőle."

Lendvay Donát, Balatonfüred

 

 

 

eMC TISZTÍTÓSZEREK

„Rendszeresen eMC tisztítószereket használok háztartásomban 1 hónap alatt teljesen eltűntek a kézfejemről a májfoltok.”

Hodoba Ferencné


„Ami az általános tisztítószert illeti azon túl, hogy az allergiám nem jelentkezik a használata közben, csillog- villog a csempe, a mosdó, a járólap és a wc. Mindent ezzel mosok le és nagyon szépen leszedi a vízkövet a piszkot, sőt még a "makacs szennyeződéseket" is. Nekem nagyon jólesik, hogy a lakásban nem klór szag terjeng, vagy más vegyszerek "mű jószaga" hanem egy természetes illat, ami nem önmagában dominál, hanem a lakás saját illatába olvad.”

Sturmann Linda


„A háztartás minden területén használom az eMC tisztítószereket (mosogatástól az ablaktisztításig). Pozitív tapasztalataim, hogy a vízkövet eltüntette és azóta nem is lett újra vízköves a felület. A felmosó-vizet a wc-be kiöntve teljesen megszűntek a kellemetlen szagok.”

Mészáros Jutka

"A tisztítószerek közül a Lime hozzáadásával készült extra erős szert használom a fürdőszoba takarítására, csempéhez, mosdóhoz, illetve aminek különösen örültem, hogy az egyébként nehezen tisztítható csempe közti fugákat is sikerült nagyon szépen megtisztítanom vele."

Csereklyéné Korpos Zsóka, Budapest