Kiemelt márkáink

emóció 7.84

Egyedülálló, fermentált, élőflórás étrendkiegészítő ital, effektív mikroorganizmusokkal, valamint értékes, közismerten antioxidáns tulajdonságú meggy-, kékszőlő-, és fekete ribizli gyümölcskivonatokkal. Kivételes összetevőinek köszönhetően hatékonyan segít a helyes bélflóra helyreállításában és fenntartásában. Bizonyítottan jótékony hatású immunrendszerünk megerősítésében. 

emBIO Herbs gyógynövényes takarmánykiegészítő kutyáknak és macskáknak

Természetes B-vitaminokat és C-vitamint, 14 féle aminosavat, ecetsavat, almasavat, szőlősavat, glükuronsavat, citromsavat, csersavakat, cukrokat, egyszerű és összetett alkoholokat, ásványi anyagokat, fontos enzimeket, nyomelemeket, és gyógynövénykivonatokat (kömény, cickafark, ánizs, édeskömény, nyírfalevél, arany-vessző, rozmaring, borsmenta, hibiszkuszgyökér, málnalevél) tartalmazó takarmánykiegészítő készítmény kutyák és macskák számára kifejlesztve.   

Hatékonyan segít a helyes bélflóra helyreállításában és fenntartásában, ezáltal hozzájárul az állatok egészségének megőrzéséhez. Javasoljuk minden olyan esetben, amikor az állat étvágyának fokozására van szükség, azaz betegségek esetén, lábadozás esetén, legyengült állapotokban, krónikus betegségekben, hasmenéses megbetegedések alatt és után, valamint antibiotikum kezelés alatt és után a bélflóra egyensúlyának helyreállítására, az állat általános jó kondíciójának és közérzetének fenntartására. Bizonyítottan jótékony hatású stresszhelyzetben. 

Adagolás: 3-5 ml/5 testtömeg kg naponta az állat eledelébe keverve. Ha az állat szívesen fogyasztja, az ivóvízébe is adagolható. 

emBIO Herbs az állattenyésztésben

Az emBIO Herbs egy fermentált, gyógynövénykivonatokat, ezenkívül  természetes B-vitaminokat és C-vitamint, 14 féle aminosavat, ecetsavat, almasavat, szőlősavat, glükuronsavat, citromsavat, csersavakat, cukrokat, egyszerű és összetett alkoholokat, ásványi anyagokat, fontos enzimeket, nyomelemeket, és gyógynövénykivonatokat tartalmazó immunerősítő és hozamfokozó hatású takarmánykiegészítő, amelyet számos országban nagy sikerrel alkalmaznak a takarmányozásban. Az emBIO Herbs háziállataink emésztőszervrendszerének mikrobiális egyensúlyára kedvezően hat, ezáltal az állatok nyugodtabbá válnak, takarmányértékesítésük javul, immunrendszerük erősödik, stressztűrő képességük nő.

Az emBIO Herbs takarmánykiegészítő készítmény (Nyilvántartási sz.: HU 1310109.) a biotermesztésben előállított, fermentált gyógynövények – kömény, cickafark, ánizs, édeskömény, nyírfalevél, aranyvessző, rozmaring, borsmenta, hibiszkuszgyökér, eperlevél - kivonataiból áll össze. Alkalmazható szarvasmarha-, sertés-, juh- és kecske- valamint baromfi tenyésztésben egyaránt. Hatékonyan segít a helyes bélflóra helyreállításában és fenntartásában, ezáltal javítja az állatok tömeggyarapodását. Bizonyítottan jótékony hatású stresszhelyzetben. 

Mikrobiovet

Természetes B-vitaminokat és C-vitamint, 14 féle aminosavat, ecetsavat, almasavat, szőlősavat, glükuronsavat, citromsavat, csersavakat, cukrokat, egyszerű és összetett alkoholokat, ásványi anyagokat, fontos enzimeket, nyomelemeket, és gyógynövénykivonatokat tartalmazó takarmánykiegészítő készítmény lovak számára kifejlesztve. Hatékonyan segít a helyes bélflóra helyreállításában és fenntartásában, ezáltal hozzájárul az állatok egészségének megőrzéséhez. Bizonyítottan jótékony hatású stresszhelyzetben. 

Kiemelt márkáink