Kiemelt márkáink

Kiemelt márkáink

embio logo 100x100

Az emBIO aktivált mikrobiológiai készítmény olyan környezetet alakít ki, amelyben a mikroorganizmusok tevékenysége által az erjedéssel történő lebontás kerül előtérbe, és a rothasztó folyamatok visszaszorulnak.  A növények életfolyamatainak és az optimális környezet kialakításának támogatásával javuló termelési színvonal érhető el. A betegségek és kártevők elterjedése visszaszorítható, ezáltal jobb minőségű, egészséges termények állíthatók elő. Az emBIO aktivált mikrobiológiai készítmény jótékony hatása már az első évben észlelhető, de évről évre fokozódik. Ezzel párhuzamosan a felhasznált emBIO mennyiség csökkenthető. Az emBIO-ban úgy válogatták össze a fotoszintetizáló és tejsavbaktériumok, élesztő-, sugár- és moszatgombák asztalközösségét, hogy azok egymás anyagcseréjét segítve, a természetben velük együtt élő növények, és a talajban élő hasznos szervezetek fejlődését segítsék.

emocio logo 100x100
Az emóció 7.84 élőflórás, fermentált, effektív mikroorganizmusokkal, értékes, antioxidáns tulajdonságú meggy-, kékszőlő- és fekete ribizli gyümölcskivonattal, kizárólag természetes összetevőkből. Az emóció 7.84 egy olyan természetes esszencia, amely képes kíméletes és fenntartható módon a bélflórában – így szervezetünkben – az egyensúlyi állapotot támogatni. Immunvédekezésünk szempontjából kiemelten fontos szerepe van a szervezetünkben és környezetünkben élő hasznos mikroorganizmusoknak. Mivel immunrendszerünk 70%-a a bélrendszerünket körülvevő szövetekben található, nagy jelentőségű ezt a területet óvnunk.

embio herbs logo 100x100

Az emBIO Herbs fermentált, immunerősítő hatású és hozamfokozó takarmánykiegészítő, mely több fontos összetevőt tartalmaz, ezenkívül válogatott gyógynövények fermentált kivonatával segíti az állatok emésztésének helyes működését.  Az emBIO Herbs háziállataink emésztőszervrendszerének mikrobiális egyensúlyára kedvezően hat, ezáltal az állatok nyugodtabbá válnak, takarmányértékesítésük javul, immunrendszerük erősödik, stressztűrő képességük nő.

 

bioemsan logo 100x100

A Bioemsan bio tanúsítvánnyal rendelkező natúrkozmetikum, mely a szigorú osztrák törvényi előírásoknak megfelelően kerül gyártásra. Ellenőrzött biológiai termesztésből, vadvirágokból és egyéb természetes alapanyagú készletekből származó értékes nyersanyagok kerülnek feldolgozásra Manju-val, Manju sóval és Effektív mikroorganizmusokkal kezelve. A Bioemsan termékek emulgeálószer-, tenzid-, illatanyag és színezékmentesek. A gyártás során állatkísérleteket nem végeznek és a termékek mindenfajta génmanipulációtól mentesek.

 

manju 100x100A Manju fermentált ital effektív mikroorganizmusokkal, kifejezetten emberi fogyasztásra, Japánban kifejlesztett készítmény. Rendkívül hatékony vitalizáló hatású ital, az egészség megőrzésére és visszanyerésére. Rizskorpa, barna rizs, tengeri hínár, zöld papaya kivonatát tartalmazó értékes anyagok képezik az összetételét. Intenzív hatású, sokféle antioxidáns, legalább 40 féle nyomelem, vitaminok és bioaktív anyagok összessége.