Fejléc szöveg

Mikrobiológiával
Földünk és állataink
egészségéért és
tisztaságáért

emBIO a Kiskertben

Az emBIO aktivált mikrobiológiai készítmény felhasználási lehetőségei a házikertekben
Ebben a készítményben úgy válogatták össze a fotoszintetizáló és tejsavbaktériumok, élesztő-, a sugár- és moszatgombák asztalközösségét, hogy azok egymás anyagcseréjét segítve, a természetben velük együtt élő növények, állatok és az ember létezését segítsék.
A növények életfolyamatainak támogatásával optimális termelési színvonal érhető el, a betegségek kártevők betelepedése visszaszorítható, és ezáltal jobb minőségű termények hozhatók létre.
Az emBIO jótékony hatása már az első évben észlelhető, de évről évre fokozódik. Ehhez párhuzamosan a felhasznált EM-BIO mennyisége csökkenthető.
 
A sikeres otthoni kertészkedés elsősorban a talaj termékenységétől függ.
Az Effektív Mikroorganizmusok elősegítik a szerves anyagok átalakítását a növények számára szükséges tápanyagokká, olyan élőhelyet, közösséget teremtenek, amely elvonja a káros (patogén) kártevők életterét. A hatékony mikroorganizmusok segítségével a talaj termelékenysége jelentősen növekszik, és a növények ellenálló képessége fokozódik.

Önellátó gazdálkodás mintakertje 

Páncsity Ferenc cégtulajdonos meggyőződésből és tapasztalat gyűjtési céllal több éve működteti az önellátó mintakertet, amelyben kizárólag emBIO-t és 100%-ig természetes anyagokat alkalmaznak. A sokéves tapasztalatokat és vegyszermentes kertápolási praktikákat a letölthető dokumentumban gyűjtöttük össze.
Szeretettel ajánljuk kipróbálásra!
Osszák meg velünk tapasztalataikat elérhetőségeinken!

A kiadvány innen letölthető