Fejléc szöveg

Mikrobiológiával
Földünk és állataink
egészségéért és
tisztaságáért

Virágkertészet - Vácrátót

A krizantém másnéven margitvirág (Chrysanthemum) a Leucanthemum nemzetséggel rokon, az őszirózsafélék (Asteraceae, avagy Compositae) családjába tartozó, több mint 40 fajt számláló, többnyire Kelet-Ázsiából származó növénynemzetség. Neve görög eredetű, aranyvirágot jelent. A krizantémok az ősz utolsó virágai, de számos, korábban (akár májusban is) nyíló változatuk is ismert.

Kedves régi Partnerünk, a Héder Kft. társtulajdonosa, Héderné Marika virágkertészete 3 éve használja termékünket, az emBIO-t gyönyörű virágaihoz, valamint a virágok locsolásához az öntözővíztározó és az öntözőrendszer vízkezelésére.

Tapasztalata szerint a nagytermelői felhasználásban jó eredményeket lehet elérni az emBIO folyamatos használatával. A krizantémállományban korábban komoly károkat okozó paradicsom bronzfoltosság vírus tünetei megszűntek az üvegházon belül és a használat óta nem jelentkeztek újra a növényeken. Erwinia ellen is kiváló megoldás lehet.

Az öntözőtó algásodása csökkent, valamint az öntözőrendszeren is megszüntette a dugulást, eltömődést. A virágok és a veteményes növényei ellenállóbbak az emBIO-s kezelésnek köszönhetőek. Amennyiben elhagyja az emBIO adagolását a problémák újra jelentkeznek, ezért most már rendszeresen használja termékünket. Tapasztalatai alapján az emBIO általánosságban véve jó kondícióban tartja a növényeket (nem csak a krizantémot) , ezért a betegségekkel szemben ellenálló, életerős növényei lesznek a szer használatával. Szívesen ajánlja minden kertész és mezőgazdász számára.

Adagolása: 1 m3 vízhez 1 liter emBIO

Galéria

sarga feher hedervarine marika   feher kozeli 388
esoviztarozo vizkezeles2  embio 5 L 800x600