Fejléc szöveg

Mikrobiológiával
Földünk és állataink
egészségéért és
tisztaságáért

Cégünkről

Cégismertető:
2004-ben kaptam egy üveg EM-BIO-t ajándékba egy ausztriai ismerősömtől, majd egy japán kutatócsoport által írt és kiadott, Forradalom a Föld megmentéséért című könyv elolvasása mélyen elgondolkodtatott, ugyanis mindig is érdekelt a környezettudatos gondolkodás, testünk és környezetünk tisztántartása.

Azt gondoltam, ha ennek csak a fele igaz, akkor én ezzel szeretnék foglalkozni. Ezért kiutaztam Japánba, ahol egy EM Konferencián vehettem részt Okinawában. Meggyőződhettem a könyvben leírtak hitelességéről. Hazaérkezésem után, 2005 áprilisában megalapítottam az EM Technology Hungary Kft.-t, mely cég kizárólag az EM-BIO termékcsalád gyártásával, fejlesztésével és értékesítésével foglalkozik.

Mivel a mikrobiológia nem az én területem, igyekszem a kapcsolódó tudományok legjobb szakembereit az ügy köré csoportosítani. Az EM-BIO teljes körű engedélyeztetését és kibontását Dr. Lánszki Imre ökológus végezte. Építettünk Budakalászra egy fermentáló üzemet, ahol a HACCP minőségbiztosítási rendszernek megfelelő körülmények között állítjuk elő termékeinket.

Páncsity Ferenc