EM Technology Hungary Kft.
 

BIOEMSAN KOZMETIKUMOK

Bioemsan – természetes kozmetikumok effektív mikroorganizmusokkal
Egyszerűen több szépség és jólét

A bioemsan természetes kozmetikumok minÅ‘sített gyártója. ellenÅ‘rzött biológiai gazdálkodásból származó értékes nyersanyagok, gyógynövényekbÅ‘l és egyéb változatos természetes forrásokból, effektív mikroorganizmusokkal, Manjuval, revitalizált vízzel és Manju tengeri sóval feljavítva.


A bÅ‘rünk természetes védÅ‘rétegünk, ezért kell természetes módon ápolnunk.

A bÅ‘r a legkomplexebb szerve az emberi testnek és természetes pajzs a környezeti hatásokkal szemben. Egyidejűleg belsÅ‘ állapotunk visszatükrözÅ‘je is. Gondoljunk csak a számos

metaforára a bÅ‘rünkkel kapcsolatban. Mindez azt mutatja, hogy milyen fontos a belsÅ‘ és külsÅ‘ a személyes jólétünk szempontjából. A hagyományos kínai orvostudományban és Azsúrvéde tanokban a bÅ‘rünk a kapu szervezinkhez.

 • BÅ‘rünk csodája

  BÅ‘rünk ép savas köpenyével megvéd a vírusoktól, gombáktól és baktériumoktól. védi a szervezetet a hÅ‘tÅ‘l, hidegtÅ‘l, sokkhatástól, súrlódástól, fénytÅ‘l és kemikáliáktól. BÅ‘rünk vizet és oldott tápanyagokat szállít. Képes elnyelni zsírban oldódó anyagokat a bÅ‘rkeményedéseken keresztül, és továbbítja a testünk belsejébe, melyet a gyógyszerek és kozmetikumok kihasználnak. Aktív összetevÅ‘i, melyek a legfinomabb molekulákból állnak – mint néhány zsírban oldódó anyag vagy esszenciális olajok – áthatolnak rajta és testet öltenek a testünkben.

  BIOEMSAN - Az egész univerzum 3 szótagban.

  BIO – Magától értetÅ‘dik: csak ellenÅ‘rzött, biológiai termesztésbÅ‘l származó, vadvirágokból nyert és egyéb, a természetben elÅ‘forduló, kiváló minÅ‘ségű alapanyagokat dolgozunk fel.

  EM – az ún. Effektív Mikroorganizmusok, a japán Teruo Higa professzor által kereken 25 évvel ezelÅ‘tt történt felfedezésük óta meghódították a világot. A legkülönbözÅ‘bb alkalmazási területeken elért csodával határos sikereik köteteket töltenek meg. Az EM fermentált gyógynövények, a Manju és kerámia és az óceánok mélyérÅ‘l származó Manju tengeri só meghatványozzák a krémeink alkotóanyagainak hatékonyságát.

  SAN – A japánoktól a jó modor és a tisztelet kifejezéseként a név után helyezik ezt a kis szótagot. A ’-san’ szótag által kifejezett tisztelet illik a mi vállalatunk alapelvéhez. Partnereink is szeretettel és tisztelettel bánnak a növényekkel, az állatokkal és az emberekkel.

  A természet lelkét nagyra becsülni.

  A minÅ‘séget megóvni. Most és a jövÅ‘ben.
   

  Aki a Bioemsan natúrkozmetikumot használja, bízhat a minÅ‘ségi kritériumainkban, és biztos lehet benne, hogy csakis a legjobbak kerülnek a bÅ‘rére. Amit garantálunk:
   

  ·         A rendelkezésre álló legmagasabb minÅ‘ségű nyersanyagok kontrollált biológiai termesztésbÅ‘l vagy Demeter-termesztésbÅ‘l

  ·         Kíméletes feldolgozás azzal a céllal, hogy a lehetÅ‘ legnagyobb mértékben meghagyja természetességét és a GMP-irányelveknek megfelelÅ‘en történjen a termelés. Ez azt jelenti, hogy a higiéniai intézkedések ugyanolyan fontosak, mint a dokumentáció bármely formája

  ·         Az összetevÅ‘k teljes mértékű feltüntetése

  ·         Emulgeálószer-, tenzid-, illatanyag-, színezékmentes

  ·         Állatkísérleteket nem végzünk

  ·         Génmanipulációtól mentes termék: a Bioemsan lemond azon növényi vagy állati nyersanyagokról, melyek tulajdonságait génmanipulációval módosították

  ·         A szigorú osztrák, natúrkozmetikumokra vonatkozó törvényi elÅ‘írások betartása
   

  DöntÅ‘ fontosságú, hogy hogyan gondolkozunk, hogyan töltjük napjainkat, hogyan táplálkozunk, mivel vesszük körül magunkat, és mit teszünk a bÅ‘rünkre. Ez mind tartósan befolyásolja kisugárzásunka t. Ezért kellene egysze rűen a legjobbat tennünk a jó közérzetünkért. A Bioemsan megeleveníti az életet. Az Ön életét. A legszebbet, amit a Föld adhat.

   

  Az a véleményünk, hogy minden egyes terméket a saját összességében kellene szemlélni és értékelni. Nem csak a felületi hatásról van szó, hanem a belsÅ‘ értékekrÅ‘l és arról, ahogyan a dolgok megnyilvánulnak a világban.

  1, Egyszerűen több szépség és jó közérzet. – A Bioemsan biotanúsítású natúrkozmetikum.

  A kontrollált biológiai termesztésrÅ‘l, vadvirágokból és egyéb természetes alapanyagú készletekbÅ‘l származó értékes nyersanyagok kerülnek nemesítésre a Manju-val, Manju sóval és az effektív mikroorganizmusokkal.

  2, Egyszerűen több természetes ápolás és egészség – A bÅ‘rünk a legnagyobb érzékszervünk és ezért a teljes figyelmünket meg kell kapnia. A Bioemsan a létfontosságú funkciójában támogatja a bÅ‘rét: anyagcsere, érzékelés és védelem a terhelÅ‘ környezeti hatásoktól.

  3, Egyszerűen nagyobb életminÅ‘ség – Akinek csak az évek száma van a látóterében, gyorsan belátja, hogy az élet elsÅ‘sorban életörömöt és életminÅ‘séget jelent. Mindegy milyen idÅ‘sek leszünk, hogyan változunk, az élet egy folyó a személyes érettséghez. Ez kifelé visszatükrözÅ‘dik a megjelenésünkben és szépségünkben. A Bioemsannal egy új életminÅ‘ség szívódik fel a bÅ‘rbe.

  4, Egyszerűen több életöröm – Leegyszerűsítve elmondható, hogy az effektív mikroorganizmusok mindenhol jelen vannak, ahol megmutatkoznak, regeneráló hatásúak, így az élet erÅ‘it és az egészséget erÅ‘sítik, és akadályozzák a degeneratív és betegségokozó folyamatokat.

  5, Egyszerűen tartós – A Bioemsan fair kereskedelemre és tartósságra alapszik és állandóan új anyagokat keres, melyek a jól bevált tudással kombinálva, új, érdekes termékeket eredményeznek. Innovatív projektek támogatása ebben a körben különösen a szívügyünk.


  6, Egyszerűen élÅ‘ – A Bioemsan egy élÅ‘ termék, mely halad az idÅ‘vel, és ideálisan az emberek szükségleteihez igazodik. E mögött a szakemberek „know-how”-ja áll , akiknek a szenvedélye a természetes szépségünk támogatása.

  7, Egyszerűen sokrétű - A Bioemsan természetes kozmetikumok széles skáláját kínálja, mely a mindennapot teljesen kellemessé teszi. Mindeközben minden területre kompakt megoldásokat kínálnak. A kevesebb egyszerűen több.

 • Arcápolás 

  A természet lelkét megismerni.

  Önmaga tükörképe.

  Szemet gyönyörködtetÅ‘ látvány az életnek.

  Az arc a lelkünk kifejezÅ‘dése. Sehol sem tükrözÅ‘dik vissza ilyen tisztán, ami minket foglalkoztat. Emiatt igénylünk naponta friss impulzusokat, melyek új életörömöt ajándékoznak nekünk. Mert amikor a világot sugárzó arccal fogadjuk, visszasugároz ránk a világ


  1. A bioemsan hidratálókrém aktiválja a bÅ‘rfunkciókat. Természetes hidratáló donor a sugárzó arcbÅ‘rért.

  Ideális nappali- és éjszakai ápolókrém a fiatal és zsíros bÅ‘rre, és könnyű nyári krémként alkalmas a normáltól a száraz bÅ‘rre. Aktiválja egész természetesen a kisugárzását!

  Természetes hatás az egészséges kisugárzásért: Hyaluron-sav, Aloe Vera gél, narancsvirág-hydrolat és Iris-gyökér hidratálják a bÅ‘rt. A shea-vaj és a bogáncsolaj táplálják és védik a bÅ‘rt, egy növényi UV-védÅ‘ anyag megvédi a bÅ‘rt a fényhatás okozta károsodástól. A Manju és fermentált gyógynövények, a kerámia, a korallalga-por és az EM tengeri só serkentik a bÅ‘rfunkciókat, és gondoskodnak a bÅ‘r egészséges savvédÅ‘ burkáról. A többek között levendulából, körömvirágból, kamillából készült kivonatok megnyugtatják a bÅ‘rt. A Hyaluron-sav természetes Anti-Agingként, a Pongamol természetes fényvédÅ‘ként hat.  2.  A bioemsan balzsamkrém védi és ápolja az összes bÅ‘rtípust.

  Természetesen tiszta balzsam az Ön kisugárzásáért. Minden bÅ‘rtípusra alkalmas, de különösen jótékony hatású a száraz vagy érzékeny bÅ‘rre. Ez a tartalmas ápolókrém ingermentes, bÅ‘rnyugtató összetevÅ‘ket tartalmaz. Mert fontos, hogy arca ragyogóan szép legyen.

  Ingermentes mandula, bogáncs- és jojobaolajjal, bÅ‘rnyugtató éjszakai gyertyaolajjal, nedvességmegÅ‘rzÅ‘ shea-vajjal és kamillavirág-hydrolattal. A tiszta gyapjú-faggyú és hyaluron-sav megkötik a bÅ‘rben a nedvességet. Az édesgyökér, citromfű és hibiszkuszgyökér nyugtatják a bÅ‘rt. A Manju és gyógynövénykivonatok, kerámia és Manju tengeri só gondoskodnak a bÅ‘r egészséges hydrolipid borításáról. A hyaluron-sav természetes Anti-Agingként, a Pongamol természetes fényvédÅ‘ként hat.
   

  3. A bioemsan ajakbalzsam megóvja az ajkakat a kiszáradástól és az égetÅ‘ érzéstÅ‘l. Kiváló alapozó az ajakrúzsokhoz. Természetes védelem egész napra.

  Ajkaink bÅ‘rfelülete rendkívül érzékeny, mert nem tartalmaz faggyúmirigyet, melyek gondoskodnának a megfelelÅ‘ zsírosságról. Ajkunkat csak egy vékony szaruhártya védi. Így hajlamos a kiszáradásra és berepedezésre. Különösen extrém hideg vagy meleg idÅ‘ben van szüksége védelemre.
  A bioemsan ajakbalzsam értékes növényi olajokat és viaszt tartalmaz, melyek gondoskodnak az ajkak bÅ‘rrétegének megfelelÅ‘ zsír- és nedvességtartalmáról. A bioemsan ajakbalzsam ezenkívül kerámiát és Manju tengeri sót, a homoktövisbogyó narancsvörös olaját és indiai fa leveleinek kivonatát tartalmazza, melyek együttesen természetes fényvédelmet jelentenek a bÅ‘r számára.


  4. Bioemsan tisztítótej az egészséges és nyugodt kisugárzásért. Természetesen lágy arctisztítás.

  A bioemsan tisztítótej a tisztítás alapját jelenti az egészséges bÅ‘rért, mely képes ellátni funkcióit, idÅ‘ elÅ‘tt nem öregszik, és a mindennapi élet sokrétű kihívásainak ellenáll. Tegyen jót arcbÅ‘rének!
  A bioemsan tisztítótejjel történÅ‘ tisztításkor megmarad a bÅ‘r saját zsír- és nedvességtartalma és így a leglágyabb módon távolítja el a szennyezÅ‘déseket.

  A száraz vagy rendkívül érzékeny és ingerlékeny bÅ‘rűek számára ez kiemelkedÅ‘ fontosságú.
  Az oliva- és lenolaj az illatos hyrolátokkal és EM-Effektív Mikroorganizmusokkal (Manju, kerámia, Manju tengeri só és rozmaring, borsmenta és zsálya gyógynövénykivonatok) ideális kombinációt képeznek.

  5. A bioemsan arctonik természetes módon egészíti ki az arcápolást és a bÅ‘rre gyakorolt frissítÅ‘ hatásával valódi jó közértzetrÅ‘l gondoskodik. Természetes felfrissülés arcának.

  Természetes hatás az egészséges bÅ‘rért: az illatos narancsvirág-hydrolat a Manjuval, Manju tengeri sóval és gyógynövénykivonatokkal hidratálja a bÅ‘rt és ellátja a szükséges impulzusokkal a sejtfunkciók aktiválásához.

   

 • Testápolás

  A természet lelkét megélni.

  Egy csodálatos élet során

  Minden értelmet nyer.

  Az egészséges test teljes életerÅ‘t biztosít. Ezért kellene megérdemelt figyelmünkkel megajándékozni. Ébresszük fel szellemünket minden nap, és használjuk ki a napot.

  1. A bioemsan sószappan minden tisztításnál figyelmességgel ajándékozza meg testét. A krémes, finom szerkezetű hab a legtisztább szórakozás a bÅ‘rének.

  A bioemsan sószappan nem csak az aktivált víz, a különlegesen értékes Manju tengeri só és kerámia használatában különbözik a hagyományos szappanoktól, hanem az elÅ‘állítás módjában is: értékes, hidegpréselésű biológiai olajok mint a máriatövis olaj és ricinusolaj, biológiai növényi zsírok, mint a sheavaj, kakaóvaj, kókusz és pálmazsír nátrium-karbonát lúggal szappanosításra kerülnek. A finom levendula, zsálya, bergamott-menta, boróka, ciprus pótolja a zsírt.


  2. A bioemsan tusoló gél örömtelivé teszi bÅ‘re számára a zuhanyzást, és napról napra több élvezetet visz a fürdésbe. Érzékelni fogja a változást.

  Természetes tisztítás a mélytisztított bÅ‘rnek: a szantálfa és rózsafa valamint trópusi virágok, jázmin és Ylang Ylang kombinációjából készült érdekes, fanyar illat élvezetessé teszi a mindennapi tusolást. Az enyhe növényi tenzidek gyengéden és kíméletesen tisztítanak. Az Aloe Vera hidratálja, a jojoba és leindotter olajak ápolják a bÅ‘rt már zuhanyzás közben is.


  3. A bioemsan testápoló tej jótétemény minden bÅ‘rtípus számára, védi a bÅ‘rt a kiszáradástól és puhává, kellemes tapintásúvá, selymessé teszi azt. Érzékelni és élvezni fogja.

  Ez a könnyű, tejszínszerű testápoló tejben illatos narancsszirom és rozmaring hydrolatok, Aloe Vera gél, tápláló hidegpréselésű olajok és bÅ‘rápoló gyógynövénykivonatok kerültek feldolgozásra. Kerámia, Manju és Manju tengeri só a páratlan technológia további alkotóelemeiként egészítik ki a kiváló minÅ‘ségű receptúrát. A kereskedelemben szokványos termékektÅ‘l eltérÅ‘en, melyek 90 %-ban vizet és szintetikus zsírt tartalmazhatnak ápolóanyagként, és a bÅ‘rt hosszú távon kiszárítják, a bioemsan testápoló tej harmonikus zsír- és nedvességarányú, és kizárólag magas minÅ‘ségű alapanyagokat tartalmaz.

  4. A bioemsan testvaj kiváló termék minden bÅ‘rtípusra: simogatóan puhává, kellemes tapintásúvá varázsolja bÅ‘rét, támogatja a nedvességmegkötésben, és erÅ‘síti ellenálló képességét. Az Afrikából származó sheavaj és kakaóvaj az illatos kókuszolajjal együtt fÅ‘ alkotórészei a biemsan testvajnak. A vanília, hibiszkusz, kamilla, szeder illóolajok keveréke különösen finom illatot kölcsönöz ennek a magas minÅ‘ségű terméknek.
  A sheavaj az afriakiak körében idÅ‘tlen idÅ‘k óta fontos testápoló és élelmiszer. Kontrollált biológiai termesztésű sheavajat használunk. A sheavaj különlegessége a szokatlanul magas kísérÅ‘anyag tartalma mint a flavonoid, phytpsterol, nyomelemek, aromák és vitaminok. A flavonoid támogatja a bÅ‘rsejtek megújulási folyamatát. Az E-vitamin véd az idÅ‘ elÅ‘tti sejtöregedéstÅ‘l. Az A-vitamin vitalizálja a bÅ‘rfolyamatokat. A Phytosterol támogatja a vérellátást és a gyógyító allantion is megtalálható a sheavajban.


  5. A bioemsan nyári homoktövis-jojoba ápolókrém felelÅ‘sségteljes napozással egy természetes UV –védelmet biztosít, miközben ápolja a bÅ‘rt.

  A magas indiai keronjafa-kivonat tartalom és homoktövis gyümölcshús és magolaj , szezámmag , oliva- és kókuszolaj, továbbá az EM technológia termékei , mint a Manju, Manju tengeri só és kerámia által természetes fényvédÅ‘ hatás keletkezik.

  Mindeközben a bioemsan nyári homokövis-jojoba ápoló krém támogatja a hatékony bÅ‘rápolást: Jojoba – és olviaolaj, továbbá mango – és sheavaj kellemes tapintásúvá teszik a bÅ‘rt, a homoktövis olaj sejtregeneráló hatású, az Aloe Vera gél és narancsvirág hydrolát

  Hidratálják, az édesgyökér nyugtatja a bÅ‘rt.
   

  6. A bioemsan dezodor gondoskodik a tökéletesen friss érzésrÅ‘l. Az izzadás természetes, fontos, egészséges reakciója a bÅ‘rnek a magas külsÅ‘ hÅ‘mérsékletre. Emiatt nem szabad azt dezodorral meggátolni, hanem pusztán csökkenteni kell. Egyidejűleg a kellemetlen szagképzÅ‘dést is csökkenteni kell.
  Az effektív mikroorganizmusok köteléke a hatékony illóolajokkal és zsálya hydrolattal a szokványos izzadás gátlók természetes alternatívájává teszi a bioemsan dezodort.


  7. A bioemsan kézkrém gyorsan felszívódik, kellemes érzést hagy maga után és természetes módon védi a kezeket az öregedéstÅ‘l és az UV-sugárzástól.

  A bioemsan kézkrém kellemesen friss illatú. Magas értékű növényi olajok és zsírok, nedvességmegkötÅ‘ hydrolatok és effektív mikroorganizmusok (gyógynövénykivonatok, Manju tengeri só, Manju és kerámia) keveréke. Különlegessége a növényi fényvédelem, mely indiai fának a kérgébÅ‘l és leveleibÅ‘l kerül kinyerésre, és megóvja a kezeket az UV-sugárzás okozta idÅ‘ elÅ‘tti bÅ‘röregedéstÅ‘l.

  8. A bioemsan lábápoló krém érzéki felüdüléssé teszi a napi lábápolást.

  Aki elegendÅ‘ figyelmességgel ajándékozza meg lábait, tisztítja, fürdeti és bioemsan lábápolóval erÅ‘sen megmasszírozza, az egész testének jót tesz vele, mert minden szervnek megvan a megfelelÅ‘je a lábon. A rendszeres, gyengéd lábmasszázs megerÅ‘síti az immunrendszert.

  A könnyű, csodálatosan friss illatú krém ápoló anyagként oliva- és bogáncsolajat, ribizli olajat és sheavajat tartalmaz. A kerámia, az értékes Manju, gyógynövénykivonatok piros szÅ‘lÅ‘lugasról, vadgesztenyébÅ‘l támogatják az egészséges lábklímát, és serkentik a vérellátást. A borsmenta, zsálya és hamamelis hydrolát felfrissítenek, és jó hatással vannak a bÅ‘rre.

   

 • Hajápolás

  A természet lelkét megérezni.

  A gyökerektÅ‘l a hajvégekig.

  A gyönyörű csillogásért.


  A szép haj a legtisztább öröm. Érezze át a tincsrÅ‘l tincsre. Hagyja, hogy haja a hajvégekig csillogjon, és egészségesen nézzen ki. Fokozza a jó közérzetét egész napra.

  A bioemsan avokádó sampon újjáéleszti haját. Hatékony a száraz fejbÅ‘rre és igénybevett hajra. Lágyan tisztítja a hajat és könnyen fésülhetÅ‘vé, dússá és fényessé teszi a haját.
  A bioemsan avokádó samponnal egy gondosan kifejlesztett, finom kardamom, koriander, szeder, cistrose és trópusi virágok, jázmin és Ylang Ylang illatú terméket kínálunk Önnek. A középpontban az aktivált víz és Manju, gyógynövénykivonatok (édesgyökér, hársfavirág, körömvirág és kamilla), továbbá az értékes tengeri só állnak. A szárazságra hajlamos fejbÅ‘rt már a hajmosás során avokádóolajjal és sheavajjal ápolja. Értékes hidratáltságot biztosít az Aloe Vera-gél, narancsvirág, rózsaszirom és kamilla hydrolat. A búzaprotein könnyen fésülhetÅ‘vé, dússá és fényessé teszi a hajat.

  A bioemsan rozmaring sampon a normáltól a zsíros hajig alkalmas, és teljes mértékben jót tesz hajának. Az egészséges, fénylÅ‘ haj az egészséges táplálkozás és természetes ápolás eredménye.

  A bioemsan rozmaring sampon egy gondosan kifejlesztett, friss gyógynövény illatú termék, mely középpontjában az aktivált víz, rozmaring, csalán, zsálya, gingko, citromfű gyógynövénykivonatok, továbbá Manju és értékes Manju tengeri só áll. A fej savvédÅ‘köpenyét támogatja természetes funkciójában és gátolja a gyors zsírosodást. A cukortenzid és Acylglutamat két enyhe, tisztán növényi, vízben aktiválódó összetevÅ‘. A bioemsan samponokban hatékony tenzidekként alkalmazzuk, melyek a legkíméletesebb módon tisztítanak. A cukortenzid kiindulási anyagként a kókuszolaj, pálmamagolaj és cukornád szolgál.

  A zsírsavak és cukor köteléke biológiailag teljesen lebontható és ingermentes a bÅ‘r, nyálkahártya és szemek számára. Az Acylglutamat egy különösen enyhez, vízben oldódó összetevÅ‘ és egy igen enyhe, jól habzó tenzid, melynek az ízfokozó glutamathoz nincs köze.
  A búzaprotein könnyen fésülhetÅ‘vé, dússá és ragyogóvá teszi a hajat. A tiszta illóolajok (rozmaring, zsálya, levendula, boróka, teafa, bergamott-menta és bazsalikom) kellemes illatot biztosítanak, és ezzel egyidejűleg a különleges technológiánkkal kombinálva alkalmazhatóak a zsíros haj és korpásodás megszüntetésére egészséges fejbÅ‘r és ragyogó, dús haj biztosítására.

  A bioemsan hajbalzsam a természetes lezárása minden hajápolásnak. Minden hajtípusra alkalmas és különösen jótékony hatású a bioemsan samponokkal együtt használva.

  Az enyhén kardamom, koriander, citrose, szeder és mandarin illatú öblítÅ‘ krém a különleges technológiák segítségével erÅ‘síti és vitalizálja a fejbÅ‘rt. A gyártást megelÅ‘zÅ‘en hydrolatok, Aloe Vera-gél, víz, Manju és kis mennyiségben Manju tengeri só kerül hozzáadásra. Az avokádó-, lenolaj, sheavaj, búzaprotein minden mosás után értékes tápanyagokkal látják el a hajat és fajvégeket, és károsult hajat is puhává, könnyen fésülhetÅ‘vé teszi azt. VédÅ‘réteget képez anélkül, hogy megterhelné a hajat.

 • Szájápolás

  A természet lelkét felfedezni.

  Egy mosolyban.

  Ragyogó, mint napunk.

  Egy Å‘szinte mosoly a megfelelÅ‘ pillanatban. Megváltoztathatja a világot. Örömöt okoz. Összetart minket. Ezért mosolyogjon, amilyen gyakran csak tud. És ápolja fogait.

  Természetesen sugárzó mosoly. A bioemsan fogkrémmel a szép és egészséges fogak a legtermészetesebb dolgai a világon.

  Dr. Gerhard Schneider fogorvos által gyakorlatban kipróbált és ajánlott.

  A fogkrémek tisztítóanyaga abszolút kíméletes a fogzománccal az egyidejű megfelelÅ‘ tisztítóhatása mellet. A finoman Å‘rölt kalcium- karbonát az alapja ennek, mely a természetben mészkÅ‘ként vagy márványként fordul elÅ‘. A mészkÅ‘ kitermelt formában fogzománckímélÅ‘ és a bázisos pH – értékelÅ‘nyét is birtokolja, amely egészséges szájflórát eredményez. További természetes tisztítóként ásványi anyagokban gazdag sárga timföld szolgál . amely szintén bázisos.


  A bioemsan fogkrémekben olyan növényeket alkalmazunk, melyeket idÅ‘tlen idÅ‘k óta a szájápolásnál megbecsülnek és melyek hatását a modern fogászat is elismeri: egy kivonat a ratánia – növény gyökerébÅ‘l az indiai neem-fa kérgébÅ‘l, mirrha – gyantából és propoliszból, mely különleges hatásáról ismert. Egészséges édességet nyújt a Stevia növény levelei, a brazíliai mézlevél , mely Ausztriában kerül termesztésre. A frissítÅ‘ ízhatást a nem utolsó sorban tiszta illóolajok biztosítják.
   

  1. Bioemsan fogkrém bázisos pH –értékkel. Hozzáadott fluoridoktól mentes.


  A borsmenta és kamilla a frissítÅ‘ ízhatást és kellemes érzést biztosítanak.


  2. A Bioemsan homeopátiával összeegyeztethetÅ‘ fogkrém bázisos pH – értékkel. Hozzáadott fluoridoktól mentes. Mentolmentes menta és természetes levélzöld a különleges hozzávalók, melyek a bioemsan fogkrémnek a homeopátiával való összeegyeztethetÅ‘séget biztosít.

 • Godzsák Jánosné:

  Balzsam: arckrémként használom, nagyon húzódott és száraz volt a bÅ‘röm, de a Bioemsan balzsam használatával teljesen megpuhult és kisimult az arcbÅ‘röm. Éjszakai krémnek is ezt használom.

  Hidratáló: egész napos hidratáltságot biztosít arcbÅ‘römnek.

  Szappan: a só-szappant is az arcom tisztítására használom, az egyetlen szappan, ami nem szárítja ki a bÅ‘röm.

  Nagyon elégedett vagyok minden eddig használt Bioemsan kozmetikummal.

  BesenyÅ‘ Imréné

  Fogkrém: gyermekeim is nagyon elégedettek a fogkrémmel, az egész család ezt használja.

  Manju: fiamnak Hephatitis C vírusa volt és egy másik gyógyszer mellett a nyárra teljesen tünetmentes lett az állapota. Háziorvosom édesapjának rákos daganata van, amióta a Manju-et használja az állapota nem romlott tovább, szinten tart.

  EMÓCIÓ 7.84 : szomszédunk fiának gyomorbántalmai voltak, az Effektív mikroorganizmusok használatával ezek teljesen megszűntek.

  Orosz Katalin

  Fogkrém: foghúzás után a seb nem vérzett, nagyon gyorsan begyógyult, fogínygyulladásom is lokalizálódott.

  Dr. Zágoni Tamás

  Balzsam: pikkelysömör esetén a gyulladást lokalizálta.

  Dr.Panyik Gáborné

  BÅ‘rallergia : EMÓCIÓ 7.84 direkt kezelés - ecseteléssel ,az allergia,bÅ‘rpír és viszketés elmúlt, tünetmentessé vált egy óra alatt.

  Kincses Réka

  Testvaj: tökéletesen hidratálttá teszi a bÅ‘rt,mivel stift formájában használom,nem kell várnom amíg beszívja a bÅ‘röm, nem lesz krémes a ruhám.

  Az egész test ápolására alkalmas, arckrémnek is tökéletes.

  Ajakbalzsam: gyakran kiszárad a szám vagy kifújja a szél, ha használom az ajakbalzsamot egész nap hidratált és puha lesz az ajkam.

  Balzsam: az egészen apró ráncokat eltünteti a szem környékérÅ‘l.

  EM kerámia nyaklánc: valószínűleg mosatlan gyümölcstÅ‘l kisebesedett belül az egész szám,egy hetet kínlódtam,nem tudtam enni, a szájsebész sem tudott segíteni,antibiotikumot kellett volna szednem,de mielÅ‘tt elkezdtem, feltettem szorosan a nyakamra az EM kerámia nyakláncot és már aznap éreztem némi javulást, aztán egész éjjel is rajtam volt, másnapra teljesen megszűnt a gyulladás , a seb visszahúzódott. Teljes mértékben hiszek a kerámia nyaklánc gyógyító erejében.

  Bukta Barbara

  Balzsam: nagyon száraz és vízhiányos arcbÅ‘röm van és általában minden krém csak néhány óráig hidratálta csak, de ezzel a balzsamkrémmel bÅ‘röm puha és selymes tapintású marad egész nap. Nemrégiben volt egy műtétem és a seb az átlagosnál sokkal gyorsabban gyógyult be a balzsamkrém használatával. Két hét után a seb teljesen összeforrt és már csak egy halvány rózsaszín látszódik belÅ‘le.

  Testvaj: Szeretem, mert sok értékes dolgot tartalmaz és tökéletes az egész test ápolására.

  Zsíros állaga ellenére gyorsan felszívódik és használata egyszerű.

  Só-szappan: Éjszakára vittem fel a pattanásos bÅ‘rfelületre és reggelre tökéletesen lehúzta a gyulladást és leszárította a pattanást.

  Erdész Katalin

  Balzsamkrém: ez az elsÅ‘ krém, amely bÅ‘römet egész napon át hidratálttá és selymessé varázsolja. Kiváló az arc, a nyak és a dekoltázs ápolására is.

  Folyamatos használatával a ráncok is enyhülnek.

  Fogkrém: a fogínyem minden fogmosáskor intenzíven vérzett. De amióta a Bioemsan fogkrémet használom a vérzés teljesen elállt és a fogínyem is rendbejött.

  Rétháti Dorottya

  Balzsam: amióta ezt a krémet használom elmúltak a pattanásaim, a bÅ‘röm sokkal simább és hidratáltabb. Zsíros a krém, de tökéletesen felszívódik rövid idÅ‘ alatt, fiatalon tartja az arcbÅ‘rt. A jövÅ‘ben is biztosan ezt a krémet szeretném használni.

  Mészáros Jutka
  A Bioemsan hidratálókrémet használva a bÅ‘röm sokkal puhább, nem szárad ki.

  Mészáros Tamás
  A száraz bÅ‘rt, ekcémás kiütéseket a balzsam teljesen rendbe hozta.

  Sturmann Linda
  Az EM fogkrém nem egy "ál tiszta", mindent elfedÅ‘ mentol ízt hagy a szájban, hanem valóban a tisztaság érzését adja. Étkezés után, ha fogat mosok eltűnik az étel íze a számból és helyette kristály tiszta érzés marad. Nem szárad ki a szám, mint a mentolos fogkrémek után. Azt is észrevettem, hogy a fogkövet szép lassan koptatja!

  Sturmann Linda
  A balzsamkrémrÅ‘l néhány gondolat: még csak két hete használom, de úgy érzem, hogy visszaállítja a bÅ‘röm természetes állapotát. Azaz állapot, amit annyi éven át a különféle testápolók használatával művileg tartottam fenn, most újra természetessé válik: a szép, egészséges puha bÅ‘r.

  Bakó Klaudia

  A Bioemsan balzsamkrémet körömágygyulladásra használtam, pedikűr vagy manikűr-kezelés után tökéletesen megnyugtatja a gyulladt, duzzadt bÅ‘rt.

  Katona József 

  A hajsampont, fogkrémet, só-szappant, hidratáló krémjét /férjem a dezodorját is/ rendszeresen használjuk. Bízom illatmentes, vegyszermentes jótékony hatásában.

  Füle Zsófia
  A balzsamkrémet és egy problémás bÅ‘rre való növényi szappant használtam, ezzel voltam a legelégedettebb. A hatása azonnal érezhetÅ‘, látható volt!

  Dr. Eszenyi Zsuzsa  orvos

  A Balzsamkrémet használom, nagyon szeretem, mivel fÅ‘leg a téli hónapokban száraz az arcbÅ‘röm, ahogy felkenem megszűnik a szárazság , arcom puhává válik és nem húzódik.

  T. Dávid

  Az EM-mel kapcsolatban - bár nem jellemzÅ‘ rám, hogy ilyen típusú anyagokat használok - csak pozitív véleményem van. Összességében az EM két termékét használtam eddig. Az egyik a tókezelésre is használható EM-BIO, mely segítségével napjainkra már elfelejthetem a kerti tavunkban az algásodást. Másik a sebgyógyulást is elÅ‘segítÅ‘ Bioemsan balzsamkrém változata, melyet egy külföldi nyaralásunk alatt történt kisebb balesetembÅ‘l adódó sebkezelésem alkalmával használtam, elÅ‘ször és amit azóta is használok. Bár visszakozok az egyes "még kevésbé ismert krémek" közvetlenül a nyílt sebbe történÅ‘ juttatásától, mivel gyors gyógyulásra volt szükségem, használtam a krémet és nagyot csalódtam benne természetesen pozitív értelemben. A sebgyógyulásom ideje a krém napi többszöri alkalmazásával, minden egyéb "sebgyógyító" anyag használata nélkül a töredékére csökkent és 2-3 nap elteltével szinte teljesen begyógyult. Szinte hihetetlen volt ... Összességében mindkét termékkel a végsÅ‘kig meg vagyok elégedve és bár csupán e két terméket használtam eddig, szívesen kipróbálnék további termékeket is. A termékekkel kapcsolatban negatív véleménnyel nem tudok szolgálni.  

  Farpék-Újházi Rita

  A Bioemsan rozmaring sampont próbáltam ki , az elsÅ‘ flakonnál tartok, eddig nagyon tetszik,lassan , de már van hatása, a gyakori hajmosás után irritált a fejbÅ‘röm , a sampon megnyugtatta és a hajhullást is megállította. A Bioemsan hajbalzsamot hajmosás után, sokszor hajpakolásként is használom, nagyon kellemes érzést nyújt megnyugtatja a fejbÅ‘rt.

  Halász Márta

  En rengeteg fogkrémet kipróbáltam, fluormentest es "természetes" készítményeket is, de nagyon sok esetben azt tapasztaltam, hogy a fogkrém marja a száj nyálkahártyámat, es "faj" a fogmosás. Nem tudom, hogy csak az en nyálkahártyám ilyen érzékeny, vagy más is tapasztalt-e mar ilyet, de az biztos, hogy az emtech fogkrém használatával ilyesfajta problémám nem akadt. MindkettÅ‘ fogkrémet kipróbáltam, a homeopata es a normál fogkrémet is, es egyik jobb mint a másik!!! Nagyon kellemes vele a fogmosás, es azt érzem, hogy semleges ízű lesz a szám. Vagyis nincs íze, teljesen természetes érzés a fogmosás utáni állapot.  Meg egy tapasztalat. A korábbi fogkrémeknél tapasztaltam, hogy fehér színű lett a nyelvem, amit nem tudtam eltávolítani. Az emtechnél azt tapasztaltam, hogy helyreállítja a szájflórát, es eltűnik a fehér lepedék a nyelvemrÅ‘l.  Csak pozitív tapasztalataim voltak a fogkrémmel kapcsolatban!!!

  Goschi Ferencné

  Bioemsan Fogkrém: fogmosás után nyelvem lepedékmentes marad, „tiszta–száj”,  jó érzés.

  Goschi Ferencné

  Hidratáló krém: „Szereti” az arcbÅ‘röm, gyorsan felszívódik, kellemes érzést ad a bÅ‘römnek.

  Egész napi kerti munka során az ujjbegyem egyik oldalán egy óriási vérhólyag nÅ‘tt a metszÅ‘ollótól,  ráadásul a kesztyű alatt még  a bÅ‘r is lejött a hólyagról  Nagyon fájt és közben eszembe jutott, hogy vásárláskor azt az információt kaptam, hogy bármilyen sebes bÅ‘rre is lehet alkalmazni a hidratáló krémet. Így az élÅ‘ eleven húsomra kentem a krémbÅ‘l  és pár másodperc alatt megszüntette  az égÅ‘, sajgó, lüktetÅ‘  fájdalmamat. Hihetetlenül jó érzés volt.

  M. Pálné Veszprém

  Anyámnak, aki 85 éves, igen gyenge és sérülékeny a bÅ‘re. Még elég fürge és mozgékony, ezért sokszor

  megsérül. Náron a rózsatöveket gazolta, eközben sérült meg a lábszára. Felszakadt a bÅ‘re kb. 20 Forintos pénzérme nagyságban. A szokásos módon elláttam, de napok múlva sem gyógyult, egyre jobban váladékozott, környéke begyulladt, a seb növekedett. Több féle bevált módon kezeltem, eredménytelenül.

  Ebben az idÅ‘ben légzése könnyítésére jártunk a sóbarlangba, itt látta meg sérülését B. Ferenc.

  Kaptunk tÅ‘le egy folyadékot, Emóciót, amivel naponta 4-szer befújtuk. Már szinte 2 nap után elkezdett száradni és csökkent a váladékozás. A seb igen mély volt, vastag var képzÅ‘dött rajta. Kb. 5 nap elteltével ez a vastag seb leesett, helyén egész vékony var lett. Ekkor már csak naponta 2-szer fújtuk be ezzel a csodapermettel.

  Két hét után a seb teljesen begyógyult.

  Nagyon hálásak vagyunk B. Ferencnek a segítségéért, hisz elÅ‘tte már 2 hónapja küzdöttünk ezzel a sebbel, hiába. Ennek a szernek a szaga kellemetlen, de a hatása kész csoda.

   

HOZZÁSZÓLÁSOK

“A fokrémük színte 100%-ra bevált nagyon megszerettem köszönöm”

Marian68
Copyright © EM Technology Hungary Kft.. Minden jog fenntartva. | Design by : Exhale Co.
fel